SIO.photography

+6019-2617054

Introducton of SIOphotography


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Shahril Izwan omar (SIO) lahir di Johor,Malaysia, 05 September 1987.
Politeknik Kota Melaka tahun 2007 Kini bertugas sepenuh masa sebagai conssultant engineering di 2H Consult Sdn. Bhd.

Alhamdulillah…~
Dengan izin tuhan SIO telah menceburi bidang fotografi yang selama ini di anggap sekadar suka-suka,secara tidak langsung SIO menjadikan bidang ini sebagai kerja separuh masa dan telah berada dalam bidang ini secara serius sejak 2009 hinggalah ke hari ini.

Kreativiti ramai jurugambar di seluruh dunia membuat SIO kagum dan telah mendorong diri bersama keinginan yang besar dalam bidang fotografi. Kini,walaupun belum berpuashati dengan pencapaian setakat ini,tapi SIO bangga kerana telah menjadi salah seorang dalam bidang ini dan bidang fotografi ini menjadi sumber rezeki. Sehingga kini SIO telah mengambil lebih daripada 200 000 keping gambar majlis di pelbagai jenis majlis keramaian dan bekerjasama dengan pelbagai kaum di Malaysia. Syukur alhamdulillah~~

Dan sehingga kini juga SIO menyimpan impian dan berusaha gigih untuk mengembangkan SIOphotography keluar negara,seterusnya membawa nama Malaysia bersaing di peringkat global. InsyaAllah~~
Malaysia Boleh!!

SIOphotography dengan menggabungkan kemampuan teknikal dan estetika,akan cuba sedaya upaya memberikan perkhidmatan yang terbaik,meghasilkan gambar yang indah dan berkesan bagi mengekspresikan visi dan saat-saat bahagia anda.

Penghargaan yang tidak terhingga kerana sudi singgah di blog saya.


“Jika seorang pemidato boleh menyampaikan mesej dengan kata-kata, maka seorang jurugambar profesional boleh menyampaikan mesej melalui gambar-gambarnya,” 


SIOphotography
Shahril Izwan Omar (SIO)